Hoppa till textinnehållet

Huvudkolumn

Publicerad 2012-04-06 Skriv ut Tipsa en vän
Koll på det lokala genom våra bloggar

Foto: DirektPress

Koll på det lokala genom våra bloggar

Håll koll på Göteborg och dina lokala kvarter hos våra nya bloggare.
Kultur, musik, nöje, inredning, mode, lokala betraktelser, hälsa och göteborgshumor såklart. Allt detta hos dina lokala bloggar.
TILL BLOGGSAJTEN >>Sanna Thorén - musik & nöje


På min blogg skriver jag som musikälskande popoffer om intressanta spelningar i stan och bra grejer att lyssna och att titta på. Allt från lokal myspianopop och gubbrock till
sommarens bästa festivalhäng och ungefär det mesta som pågår i mitt liv. Välkomna!

TILL BLOGGEN >>

@SannaThoren
Göteborgsbloggarna är ett projekt för och om Göteborg och för alla de som älskar staden. Idén kommer från början från Boråsbloggarna som är en mycket framgångsrik blogg inom event och turistnäring, en företeelse som kändes applicerbar även på en större stad. Göteborgsbloggarna startade i oktober 2011 och har redan nått ut till många göteborgare men bloggen väntas växa sig ännu större. Sajten drivs av två tjejer som jobbar inom webb/design och båda råkar heta Sandra. Följ oss även på www.goteborgsbloggarna.se.
Sandra och Sandra

TILL BLOGGEN >>

@Gbgbloggarna
SNEAK a PEEK
Inredning. Mode.
West side stories.


Sneak a Peek är namnet på vår nya blogg, ett forum som finns för att inspirera och informera om vad vi, två systrar, ett tvillingpar bosatta i varsin ända av stadsdelen Majorna-Linné finner vackert och underhållande inom mode och inredning. Tillsammans skapar vi en välbalanserad inspirationscocktail med en hel del krydda. Krydda för ögat, hemmet, garderoben och livet i Majorna-Linné.
Maja och Atta

TILL BLOGGEN >>

Vilda väster

- bland hagaindianer och majboys

I Göteborg heter det inte ”skyline”. Här heter det silluett. Skyline heter det bara om man följer strömningen.
I Stockholm och så. För här följer vi sillen när den går till. I ett lugnare tempo. Men i de lugnaste vatten håller sig de största fiskarna. Med garn och ål och trål. Ibland har folk garnet i håret. Och färjglada kläder. Och går på grund av hagabion. Då kallas det att man är hagaindian. Det finns många stammar av hagaindianer.  Och rör man sig mellan dessa olika kallas det stammbyte.
Och majboys. Det är nog den nya stammen trädkramare. Reservatet har utvidgats. Majorna är det nya Haga. Därifrån följer du mina tankar. Mina verklighetssilluetter.
Min stilla headline. Och om det blir det långdraget hopkok så kom ihåg det gamla ordstävet. Bättre att koka torrt än att toka kort.

TILL BLOGGEN >>


@Majornasnyheter

Hello Linda

21 år gammal och bosatt i Göteborg sedan ett par år tillbaka. Gillar katter, krogrundor, fina klänningar och göteborgspop.
Linda

TILL BLOGGEN >>

Hiyoko

Vi är två systrar - Beata och Clara som under namnet Hiyoko viker origami. I vår blogg vill vi dela med oss av vår papperslycka, men även stort och smått i vår vardag, allt från loppisfynd till fikamys.
Beata och Clara

TILL BLOGGEN >>

Gbg Central

Hello and wälkom to lilla London, nya Amsterdam!
Här kommer du kunna hitta vardagliga betraktelser, lite tips om vad som händer och en hel del bilder. Antagligen mest på fika, I love fika! inte för att jag gör det så ofta, antagligen gillar jag mest idéen av fika.
Menjoråsatte, Vad gör ni?! Nu kör vi!!

TILL BLOGGEN >>

Hälsa Hjärna - Malin Lundskog

Jag är född och uppvuxen i Askim, springer, cyklar, seglar, rullskidar och promenerar mycket i hemmatrakten och kan förhoppningsvis bjuda på både kända och okända stigar att vandra på. Helt övertygad om att allt hänger ihop- är du stark i kroppen, blir du stark i knoppen. Kommer förmodligen att skriva en del om det också och dela med mig av mina egna erfarenheter av såväl träningsglädje som gåiniväggen-sorg. En gång är ingen gång - ge allt och alla en andra chans. Så även en svensk klassiker :-)
Malin

TILL BLOGGEN >>

@Levnadsverkstan

Banfields Bästa

Götebosska betraktelser från en 55+ urinvånare. Jag bloggar om ”det lilla” i livet, gör nedslag bland vardagshjältar, solskenshistorier, unika detaljer och festliga påhitt – allt med mycket kärlek till min stad blandat med en rejäl portion humor. Livet ska va´ gött att leva, speciellt i Göteborg.
 
Annika Banfield, heter jag, och är ledarskapskonsult, föreläsare, författare och filmproducent.

TILL BLOGGEN >>

@AnnikaBanfield
Hallå Hisingen

En skåning på Hisingen som tagit Göteborg till sitt hjärta efter bara två månader i stan. Hoppar inte längre på fel buss, men upptäcker mer än gärna nya ställen.
Josefine

TILL BLOGGEN >>

Kommentarer

(0) Visa senast först

Skriv kommentar

  Jag godkänner villkoren (Läs villkoren här)

Tipsa en vän

Detta är en utskrift från DirektPress Göteborg

Postadress: Britta Sahlgrens gata 8C, 421 31 Västra Frölunda
Tel vxl: 031-720 55 10
E-post: web@gbg.direktpress.se

Annons

Extrakolumn

TOPP 5 - mest lästa just nu

Läs senaste numret


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: