Hoppa till textinnehållet

Huvudkolumn

Publicerad 2012-03-15 Skriv ut Tipsa en vän

Misstänkt för våldsamt motstånd i t-banan

En man är misstänkt för våldsamt motstånd sedan väktare försökt att avhysa honom från Fridhemsplans tunnelbanestation i natt.

Det var när två väktare skulle ta hand om en berusad kvinna på Fridhemsplans tunnelbanestation i natt som en man i 30-årsåldern började filma ingripandet med sin mobilkamera. Mannen kom väldigt nära med sin mobil, några centimeter från en av väktarens ansikte, varpå han ombads att backa. Det gjorde han inte och väktarna påbörjade därför att avlägsna honom. I rulltrappan upp från perrongen ramlade både väktarna och mannen. En av väktarna fick ett sår på överläppen medan mannen fick ett sår i ansiktet. Så småningom kom polis till platsen som skrev en anmälan innan mannen fick gå. Han är misstänkt för våldsamt motstånd.

Kommentarer

(1) Visa äldst först
  1. 1
    Lasse 2012-03-22 18:37:20 Anmäl

    Väktare? Eller ordningsvakte?

    Väktare brukar inte jobba i T-banan, och framför allt inte gripa folk där. Det är förordnade ordningsvakter som sköter sådant i T-banan! Utan att veta säkert hur det var här, så är det konstigt vad vanligt det är att dessa två yrkesgrupper förväxlas. Även av journalister.

Skriv kommentar

  Jag godkänner villkoren (Läs villkoren här)

Tipsa en vän

Detta är en utskrift från vartkungsholmen.se

Postadress: Box 5290, 102 46 Stockholm
Besöksadress: Vallhallavägen 184
Tel vxl: 08-545 870 70
Fax: 08-545 870 89
E-post: info@direktpress.se

Annons