Hoppa till textinnehållet

Huvudkolumn

I praktslag. Jessica Ljungberg, här från finalvarvet i Halmstad i helgen, har nu presenterat sig på allvar för golfpubliken. Andraplatsen i Let Access tour-tävlingen gav välbehövligt självförtroende efter en knackig säsongsstart. Jessica Ljungberg på hemmabanan Frösåker.

I praktslag. Jessica Ljungberg, här från finalvarvet i Halmstad i helgen, har nu presenterat sig på allvar för golfpubliken. Andraplatsen i Let Access tour-tävlingen gav välbehövligt självförtroende efter en knackig säsongsstart. Foto: Jonas Bergkvist

Annons

”Vi försöker hela tiden hitta lösningar”

Det blåa tältets vara eller icke vara har skapat debatt, både i stadshuset och på gatan. Kommunens tjänstemän och politiker har inte stått högt i kurs. Nu talar enhetschefen på tekniska kontoret, Thomas Wulcan, ut.Thomas Wulcan har mycket på sitt bord att ta ställning till. Västerås Tidnings Peter Hoffström till höger.

Det blåa tältets vara eller icke vara har skapat debatt, både i stadshuset och på gatan. Kommunens tjänstemän och politiker har inte stått högt i kurs. Nu talar enhetschefen på tekniska kontoret, Thomas Wulcan, ut.

”Jag blev faktiskt lite sur på prinsen”

Emelie Liljeström har nu som den yngsta kvinnliga föraren 	någonsin, och den första svenskan på 16 år, gjort debut i STCC, Scandinavian Touring Car Championship. ”Jag var så nervös så jag höll på att kräkas före start”, säger 19-åringen.Emelie Liljeström var trots att hon inte tog sig i mål i något av de två racen nöjd med sin debut i STCC.

Emelie Liljeström har nu som den yngsta kvinnliga föraren någonsin, och den första svenskan på 16 år, gjort debut i STCC, Scandinavian Touring Car Championship. ”Jag var så nervös så jag höll på att kräkas före start”, säger 19-åringen. Foto: Lasse Blom

Extrakolumn

Onsdag

HELG DEL 1

Helg del 2

Nationaldagstävlingarna

/Global/V%c3%a4ster%c3%a5stidning/Banners/Lunchguiden-1512.jpg
/Global/V%c3%a4ster%c3%a5stidning/MArknadsplatsen/Marknadsplatsen-1512.jpg

/Global/V%c3%a4ster%c3%a5stidning/Banners/RAM-panel/Appen4.jpg
/Global/V%c3%a4ster%c3%a5stidning/Banners/RAM-panel/RAMpanel.jpg
/Global/V%c3%a4ster%c3%a5stidning/Banners/Tidningsst%c3%a4ll/Tidningssta%cc%88ll.jpg