2018-09-13

DirektPress värvar Gustav Hjalmarson från MittMedia

Pressmeddelande 2018-09-13

 

DirektPress värvar Gustav Hjalmarson

 

DirektPress förstärker ledningen i Stockholm och anställer Gustav Hjalmarson som VD för bolagen InnerstadsPress AB, Storymark Medieutveckling AB och Sydost i Sthlm Tidnings AB. Gustav kommer närmast från MittMedia där han under de senaste nio åren varit plats- och försäljningschef för Länstidningen Södertälje, Södertäljeposten och senaste året även för Nynäshamns Posten. 

  • Gustav har en gedigen erfarenhet av nyhetsdrivna medier, såväl print som web, liksom prenumererade och totalutdelade tidningar. Och han har en brinnande passion och förståelse för lokaljournalistikens betydande roll för samhället, läsarna och marknaden, säger Patrik Vincent vice VD för DirektPress.
  • Jag är personligen oerhört glad att få in Gustav i vårt team och är 100 % övertygad om att han kommer spela en lika viktig som stor roll i DirektPress fortsatta utveckling, säger Roland Tipner, VD för DirektPress.

Exakt startdatum är inte helt klart, men troligt tillträdesdatum är början december.

  • Jag är både glad och stolt att jag fått den här möjligheten. Jag ser mycket fram emot att lära känna mina nya medarbetare och tillsammans med dem vara delaktig i att utveckla de bolag jag får ansvaret för inom DirektPress, berättar Gustav Hjalmarson. 

 

Fakta om DirektPress:

DirektPress ger idag ut 39 gratisutdelade lokala nyhetstidningar med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner. Tidningarna täcker hela Stockholm stad och stora delar av Stockholms Län. Men också Enköping, Västerås, Uppsala och Göteborg. 

Innerstadspress och Sydost omfattar titlarna: Östermalmsnytt, Vi i Vasastan, Södermalmsnytt, Vårt Kungsholmen, Tidningen Liljeholmen/Älvsjö, Tidningen Årsta/Enskede, Tidningen Farsta/Sköndal och Tidningen Hammarby/Skarpnäck.  

Storymark är DirektPress produktionsbyrå som arbetar med content marketing, redigering av tidningar, formgivning, samt produktion av såväl native som traditionella annonser.

 

KONTAKT

Roland Tipner VD DirektPress 070-815 80 01 (roland.tipner@direktpress.se)

Patrik Vincent, Vice VD DirektPress, 070-586 13 08 (patrik.vincent@direktpress.se)

 

Ladda ner dokumentet

Word

PDF