Spånga Tidning

Spånga tidning är snabbast på lokala nyheter i Spånga. Med en upplaga på 9 000 ex når du en bred, aktiv publik. Vi har dessutom ett stort och växande antal besökare på våra digitala plattformar. Läsarna får tidningen direkt hem i brevlådan inför och under helgen, då vi vet att de har tid.
Vi ger våra läsare koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om nya trender och skapar en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas.
Spånga tidning är en stark, tongivande röst som är med och driver utvecklingen av området framåt.


Besök hemsida

Bokningsinformation

Bokningsstopp tisdag klockan 12.00, eller enligt utgivningsplan.

Telefon: 08-545 873 74
Epost: salj.vasterort@direktpress.se


MATERIALSPECIFIKATION

Boknings- och materialtider

Boknings- och avbokningsstopp är tisdagar kl. 12.00 (fyra dagar före utgivningsdagen om inget annat anges. Annonsen måste vara bokad innan den skickas till DirektPress. När vi senast behöver materialet beror på om annonsen levereras som tryckfärdig eller om den ska produceras av DirektPress.

Tryckfärdigt annonsmaterial ska vara DirektPress tillhanda onsdagar senast kl. 12.00 (eller tre dagar innan utgivningsdagen). DirektPress förbehåller sig rätten att tidigarelägga lämningstiden vid korta produktionsveckor.

Delmaterial till annonser som ska produceras av DirektPress behöver vi ha till handa tisdagar senast kl. 15.00 (eller fyra dagar innan utgivningsdagen)

Materialinlämning: www.direktpress.se/stockholm/annons
Delmaterial: ej färdigt skickas per epost
Epost: traffic.stockholm@direktpress.se